205/45R16 MAXXIS WP-05 ARCTIC TREKKER XL 87H

205/45R16 MAXXIS WP-05 ARCTIC TREKKER XL 87H

Lengvieji automobiliai
Žieminės padangos
TAIP
Kaina 56.00 €/vnt.

Likutis 4+

  • Prekės atsiėmimas Antradienis, balandžio 9 d.

  • Pristatymas Trečiadienis, balandžio 10 d.

MAXXIS TIRES 

Įkurta 1967 metais Taivane įmonė savo veiklą pradėjo kurdama ir gamindama dviračių padangas. Netrukus tapo didžiausia dviračių padangų gamintoja pasaulyje. Šiandien Maxxis, yra 9-as pagal dydį ir patikimumą padangų prekės ženklas pasaulyje. Kuris tiekia pažangiausius padangų gaminius įvairiose kategorijose daugiau nei 180 šalių.

Taivane įkurta „Maxxis“ pradėjo gaminti dviračių padangas, o netrukus išplėtė savo pasiūlą įtraukdama padangas automobiliams, lengviesiems sunkvežimiams, keturračiams, motociklams, priekaboms ir kt. Šiandien Maxxis platina savo produktus daugiau nei 180 šalių ir veikia Azijoje, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Europoje, Afrikoje ir Australijoje, kurioje dirba daugiau nei 30 000 žmonių. Maxxis gebėjimas aptarnauti klientus visame pasaulyje yra pagrįstas jos gamybos pajėgumais, įskaitant gamyklas Taivane, Kinijoje, Tailande, Vietname ir Indijoje.
Naudodami naujausias technologijas, Maxxis inžinieriai tyrimų ir plėtros centruose Azijoje, Europoje ir Šiaurės Amerikoje stengiasi užtikrinti, kad įmonės produktai būtų pažangiausi. Maxxis taip pat turi didžiausią padangų bandymų poligoną Kinijoje ir bendradarbiauja su geriausias įmonės remiamais lenktynininkais bei sportininkais, kurie testuoja padangų veikimą atšiauriausiomis ir sudėtingiausiomis sąlygomis.

Aplinkosauga

Nuo pat pradžių Maxxis įmonė, veikė etiškai ir sąžiningai. Bėgant metams šis įsipareigojimas laikytis etikos apėmė padangų tiekimą, gamybą ir platinimą tvariausiu būdu, paliekant minimalų pėdsaką aplinkai.
Maxxis gamyklos Kinijoje išlaikė išorinį ISO50001 energijos valdymo sistemos sertifikatą.
Apskaičiuota, kad per dvejus metus „Maxxis“ energijos taupymo programos Taivane ir Kinijoje sumažins šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisiją 3 247,5 tonomis CO2. Šie sutaupymai buvo pasiekti naudojant įrangą, kuri optimizavo gamybos procesus, įrangos keitimą ir energijos taupymo programas.
Maxxis Douliu 2 gamykla Taivane išlaikė Ekonomikos reikalų ministerijos Taivano pramonės biuro švaresnės gamybos vertinimo sistemos sertifikatą.
2018 metais Kunšano gamyklos energijos suvartojimas sumažėjo 1,12%.
(Gamykla Nr. 2) 2017 m. išlaikė Ekonomikos reikalų ministerijos Pramonės biuro švarios gamybos vertinimo sistemos įvertinimą „Žalioji gamykla“ – tai 78-oji gamykla Kinijoje.
Maxxis toliau peržiūri ir atnaujina savo programas pagal tarptautinius susitarimus, įskaitant Paryžiaus susitarimą. Vadovaudamiesi ISO14064-1: 2006 organizuota šiltnamio efektą sukeliančių dujų inventorizavimo tvarka, kasmet savanoriškai atskleidžia savo šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas.

Bendradarbiavimas su pasauliniais automobiliu bei moto gamintojais

Maxxis pasauliniu mastu tiekia originalią įrangą prekių ženklams, kurie patys yra lyderiai.
Ford, Mazda, Honda, Hyunday, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Toyota, Kawasaki, KTM tai tik keletas gamintojų su kurias bendradarbiauja Maxxis ir tiekia padangas kaip originalią įrangą

buy_now

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGMAXXISTP39578100C1205/45R16 87 H72dB
Padangos plotis: 205
Padangos aukštis: 45
Ratlankio skersmuo: 16
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Žieminės padangos
Greičio indeksas: H (210km/h)
Apkrovos indeksas: 87
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: D
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: C
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 72
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B
Padanga tinkama naudoti sudėtingomis sąlygomis ant apsnigtos dangos (3PMSF): TAIP
Extraload: Taip

Kiti 205/45 R16 pasiūlymai