235/45R18 Continental PremiumContact 6 VOL 98W

235/45R18 Continental PremiumContact 6 VOL 98W

Lengvieji automobiliai
Vasarinės padangos
VOL (VOLVO)
Kaina 167.00 €/vnt.

Likutis 4+

  • Prekės atsiėmimas Pirmadienis, balandžio 1 d.

  • Pristatymas Antradienis, balandžio 2 d.

Continental PremiumContact 6



Premium klasės padanga skirta visų tipų automobiliams

PremiumContact_6_feature_1 

Dėka naujo silikos junginio padanga užtikrina maksimalų stabdymą bet kokiomis oro sąlygomis


PremiumContact_6_feature_2 

Dėl naujo PremiumContact 6 padangos dizaino padanga nuvažiuoja iki 15% didesnį atstumą. Be to, padanga tapo komfortiškesnė bei sukelia mažesnį triukšmą automobilio salone.


PremiumContact_6_feature_3 

Nauja Makroblokų konstrukcija užtikrina patikimą valdymą ir stabilumą posūkiuose.

„Continental“ yra vienas didžiausių padangų lengviesiems automobiliams ir lengviesiems krovininiams automobiliams (PLT) gamintojų Europoje ir ketvirtas pasaulyje originalių ir atsarginių padangų lengviesiems automobiliams gamintojas. Įkurta 1871 m. Hanoveryje, Vokietijoje, „Continental“ korporacija yra viena svarbiausių automobilių pramonės tiekėjų pasaulyje. Turėdami daugiau nei 200 000 kvalifikuotų darbuotojų 310 įmonių 51 šalyje mes reikšmingai prisidedame prie automobilių pramonės progreso. Taip pat savo gaminiais ir paslaugomis mes užtikriname saugų ir ekonomiškai bei ekologiškai efektyvų mobilumą.

„Continental“, aukščiausios kokybės prekės ženklas, užima pirmąją vietą originalios ir atsarginės įrangos tiekimo automobilių pramonei sąraše.

Kaip prekės ženklas su paveldu, „Continental“ kompanija turi didelį žinių ir kompetencijos bagažą, todėl yra viena pirmaujančių pasaulyje aukščiausios klasės padangų gamintojų ir tiekėjų automobilių pramonei. Po daugelį metų vykdytų tyrimų ir bandymų mes įsitikinome, kad padangos yra ne tik vienas svarbiausių automobilio elementų, bet ir daro didžiulę įtaką stabdymo jėgai. Štai kodėl mes niekada nenustojame tobulinti savo gaminių asortimento, nes siekiame užtikrinti puikų padangų stabdymą, maksimalų saugumą ir didžiausią vairavimo komfortą.

Kad įgyvendintumėme šiuos savo tikslus, mes savo padangas išbandome bandymų trasose visame pasaulyje, įskaitant ir „Contidrom“, mūsų namų trasą šalia Hanoverio. Šioje trasoje, kur įrengta pirmoji pilnai automatizuota padangų bandymų sistema AIBA, bandymai ant sausos ir šlapios kelio dangos gali būti vykdomi ištisus metus. Kurdami ir bandydami savo aukščiausios kokybės padangas, mes atsižvelgiame į visus ir kiekvieną saugos ir eksploatacinių savybių aspektą. Tai dar kartą patvirtinama nepriklausomų bandymų visame pasaulyje metu, kur ne kartą mūsų padangos buvo įvertintos geriausiai. Be to, mūsų padangas nuolat privalomai tikrina automobilių gamintojai, kad įsitikintų, jog jos atitinka aukščiausius reikalavimus, nes tik tuomet jos patvirtinamos originalia įranga. Rezultatas: Europoje beveik kas trečias naujas automobilis pro gamyklos vartus išvažiuoja su „Continental“ padangomis.

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGContinental0358470C1235/45 R 18 98 W XL72dB
Padangos plotis: 235
Padangos aukštis: 45
Ratlankio skersmuo: 18
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Vasarinės padangos
Greičio indeksas: W (iki 270km/h)
Apkrovos indeksas: 98
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: C
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: A
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 72
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B
Gamintojo lygis: Premium klasė
Papildoma info: VOL (VOLVO)
Extraload: Taip

Kiti 235/45 R18 pasiūlymai