205/50R16 BARUM BRAVURIS 5HM 87Y

205/50R16 BARUM BRAVURIS 5HM 87Y

Lengvieji automobiliai
Vasarinės padangos

BARUM BRAVURIS 5 HM VASARINĖ PADANGA

Likutis 0

Naujasis „Bravuris 5 HM“  su specialiai sukurtu „High Mileage“ mišiniu užtikrina ilgą ridą, mažą pasipriešinimą riedėjimui ir patikimą sukibimą.

Išskirtinai didelė rida

Bravuris 5 HM techninės detalės (1)

Bravuris 5HM pagamitas iš "High mileage" mišinio su nauja polimerų technologija kuri užtikrina mažesnį padangos dilimą. Naujoviška centrinė briaunų konstrukcija su optimizuotais šoniniais grioveliais užtikrina sklandų riedėjimą. Subalansuota briaunų padėtis optimizuoja standumo paskirstymą ir tolygų protektoriaus spaudimą prie kelio paviršiaus. Tai padeda išvengti netolygaus nusidėvėjimo ir sukuria išskirtinę, ilgalaikę ridą.

Patikimas valdymas

Bravuris 5 HM techninės detalės (2)

Naudojant naujausios kartos silicio dioksido mišinį Bravuris 5 HM užtikrina maža pasipriešinimą riedėjimui ir puikų sukibimą su kelio danga. Uždari blokai abiejose pusėse ir patentuota blokuojamų lamelių konstrukcija pagerina padangos standumą, todėl padanga geriau sukimba su kelio paviršiumi ir pagerina automobilio valdymo savybes.

Mažas pasipriešinimas riedėjimui

Bravuris 5 HM techninės detalės (3)

Patobulintas, lankstus bei temperatūrai atsparus mišinys su vulkanizavimo komponentais sumažina pasipriešinimą riedėjimui. Optimizuotas protektoriaus dizainas sumažina padangos deformaciją ir neleidžia padangai perkaisti. Tai reiškia mažesnę trintį, sklandesnį riedėjimą ir mažesnes degalų sąnaudas.

Bravuris 5 reklaminė brošiūra

buy now

"Barum" padangos- padangų kokybė, kurią pastebite kaskart sėsdami prie vairo

„Barum“ ne tik siūlo jums tinkamas padangas už gerą kainą, bet ir ekspertų patarimus, pritaikytus jūsų automobiliui ir jūsų eismo poreikiams. „Barum“ padangomis žmonės pasitiki daugiau nei 70 metų. Mūsų sėkmės paslaptis? Aukščiausios kokybės medžiagos ir kruopštus gaminys už prieinamą kainą. Kai jūsų automobilyje bus sumontuotos „Barum“ padangos, jus sužavės gerai subalansuotos važiavimo savybės ir labai didelė rida.

„Barum“ padangos sujungia visas savybes, kurios prisideda prie vairavimo malonumo, ir visa tai daro nuolat žemomis kainomis. Kaip vienas sėkmingiausių padangų gamintojų Europoje ir „Continental“ grupės narys, šiuo metu kasmet pagaminame daugiau nei 21 mln. padangų.

Iš pirmo žvilgsnio visos padangos yra apvalios ir pagamintos iš tamsios gumos. Bet atidžiau įsižiūrėję suprasite, kad padangos yra tikras aukštųjų technologijų produktas, pagamintas iš daugybės skirtingų komponentų. Štai kodėl „Barum“ centre nuo pat pradžių buvo įkurtas mokslinių tyrimų ir padangų gamybos technologijų centras. 

Kai 1993 m. Prisijungėme prie „Continental“ grupės „Barum“ pradėjo naudotis Vokietijos padangų gamintojo patirtimi ir tyrimų galimybėmis,  gali sutelkti dėmesį į bendrą tikslą: saugų vairavimo malonumą, aukščiausios kokybės padangas ir žemas kainas.

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGBarum1540981C1205/50 R 16 87 Y71dB
Padangos plotis: 205
Padangos aukštis: 50
Ratlankio skersmuo: 16
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Vasarinės padangos
Greičio indeksas: Y (Iki 300km/h)
Apkrovos indeksas: 87
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: C
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: B
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 71
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B
Gamintojo lygis: Vidutinė klasė

Kiti pasiūlymai