215/55R17 BARUM POLARIS 5 98V XL

215/55R17 BARUM POLARIS 5 98V XL

Lengvieji automobiliai
Žieminės padangos
TAIP

Barum Polaris 5 - teisingas pasirinkimas žiemą

Likutis 0

Puikus sukibimas ant sniego

Polaris 5 techninės detalės (1)  

  • Optimaliai išdėstyti blokai su skersiniais išpjovimais padangos centrinėje dalyje užtikrina geresnį sukibimą su sniegu. Specialus daugiafunkcinis lamelių išdėstymas užtikrina geresnes važiavimo savybes ant šlapios kelio dangos. Specialus profilio dizainas pagerina šoninį sukibimą su sniegu. Tai lemia geresni sukibimą, trumpesni stabdymo kelią ir saugesni važiavimą snieguotais keliais

Saugesnis vairavimas ant šlapios kelio dangos

Polaris 5 techninės detalės (2)

  • Optimizuotas išilginių ir šoninių griovelių išdėstymas pagerina vandens išstūmimą važiuojant šlapiu keliu. Papildomi raižiniai šoninėje padangos dalyje užtikrina optimalų kontaktą su paviršiumi, o tai pagerina kontaktą ant šlapios kelio dangos. Toks šoninių ir periferinių griovelių išdėstymas užtikrina subalansuotą ir saugų važiavimą šlapiu keliu.

Daugiau komforto ramesniam vairavimui

Polaris 5 techninės detalės (3)

  • Patobulinta protektoriaus konstrukcija su skirtingais laiptuotais blokais, kurių ilgis skiriasi abiejose protektoriaus pusėse, sumažina riedėjimo triukšmą. dėl žemo triukšmo lygio vairuotojas ir keleiviai gali atispalaiduoti ir mėgautis kelione

Polaris 5 reklaminė brošiūra

Buy now

"Barum" padangos- padangų kokybė, kurią pastebite kaskart sėsdami prie vairo

„Barum“ ne tik siūlo jums tinkamas padangas už gerą kainą, bet ir ekspertų patarimus, pritaikytus jūsų automobiliui ir jūsų eismo poreikiams. „Barum“ padangomis žmonės pasitiki daugiau nei 70 metų. Mūsų sėkmės paslaptis? Aukščiausios kokybės medžiagos ir kruopštus gaminys už prieinamą kainą. Kai jūsų automobilyje bus sumontuotos „Barum“ padangos, jus sužavės gerai subalansuotos važiavimo savybės ir labai didelė rida.

„Barum“ padangos sujungia visas savybes, kurios prisideda prie vairavimo malonumo, ir visa tai daro nuolat žemomis kainomis. Kaip vienas sėkmingiausių padangų gamintojų Europoje ir „Continental“ grupės narys, šiuo metu kasmet pagaminame daugiau nei 21 mln. padangų.

Iš pirmo žvilgsnio visos padangos yra apvalios ir pagamintos iš tamsios gumos. Bet atidžiau įsižiūrėję suprasite, kad padangos yra tikras aukštųjų technologijų produktas, pagamintas iš daugybės skirtingų komponentų. Štai kodėl „Barum“ centre nuo pat pradžių buvo įkurtas mokslinių tyrimų ir padangų gamybos technologijų centras. 

Kai 1993 m. Prisijungėme prie „Continental“ grupės „Barum“ pradėjo naudotis Vokietijos padangų gamintojo patirtimi ir tyrimų galimybėmis,  gali sutelkti dėmesį į bendrą tikslą: saugų vairavimo malonumą, aukščiausios kokybės padangas ir žemas kainas.

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGBarum1541344C1215/55 R 17 98 V XL72dB
Padangos plotis: 215
Padangos aukštis: 55
Ratlankio skersmuo: 17
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Žieminės padangos
Greičio indeksas: V (240km/h)
Apkrovos indeksas: 98
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: D
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: C
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 72
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B
Gamintojo lygis: Vidutinė klasė
Padanga tinkama naudoti sudėtingomis sąlygomis ant apsnigtos dangos (3PMSF): TAIP
M+S Žymėjimas: TAIP
Extraload: Taip

Kiti 215/55 R17 pasiūlymai