225/55R18 WR SNOWPROOF P 102V XL

225/55R18 WR SNOWPROOF P 102V XL

Lengvieji automobiliai
Žieminės padangos

Likutis 0

NOKIAN PADANGOS

Nokian Tyres tai Suomijos padangų gamintojas, kurios būstinė yra Nokia, Suomijoje. „Nokian“, žinomas dėl savo žieminių padangų, yra vienintelis padangų gamintojas, turintis savo nuolatinį žieminių padangų testavimo centrą pasaulyje. Nokian padangos garsėja dėl "Hakkapeliitta" žieminių padangų linijos. Kurios kurtos atšiauriausiomis sąlygomis, todėl puikiai užsirekomendavo šalyse kuriose žiemos šaltos, atšiaurios ir snieguotos. 

Įmonė įkurta 1865 metais, Suomijoje, bet pirmąją padangą pagamino tik 1932 metais Suomen Gummitehdas Oy (Suomijos Gumos gamykla). 1967 metais susijungus trims įmonėms buvo sukurta „Nokia Corporation“. „Nokian Tyres Limited“ buvo įkurta 1988 m. kaip bendra įmonė, atskirta nuo konglomerato, kai „Nokia Corporation“ pradėjo visą dėmesį skirti mobiliojo ryšio verslui. 

Nokian gamina aukščiausios kokybės lengvųjų automobilių padangas ir orientuojasi į pakaitinių padangų rinką. Todėl Nokian netiekia padangų automobilių gamintojams kaip originalios įrangos. Įmonė kuria ir gamina aukštos kokybės vasarines ir žiemines padangas lengviesiems automobiliams, mokroautobusams ir visureigiams. Nokian kompanija yra dygliuotų žieminių padangų išradėja bei padangų, skirtų sudėtingoms sąlygoms, gamybos ekspertė. Šiandien kompanija yra aukščiausios kokybės padangų rinkos lyderė Šiaurės Europos šalyse ir Rusijoje.

Nokian turi gamyklas Suomijoje ir Rusijoje bei trečią Daytonoje, Tenesio valstijoje, JAV. 

Europos Sajungos Žymėjimai

C
B
70 dB
Padangos plotis: 225
Padangos aukštis: 55
Ratlankio skersmuo: 18
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Žieminės padangos
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: C
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: B
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 70

Kiti 225/55 R18 pasiūlymai