275/40R20 TOYO PROXES SPORT XL 106Y RP

275/40R20 TOYO PROXES SPORT XL 106Y RP

Lengvieji automobiliai
Vasarinės padangos

Likutis 0

TOYO PADANGOS

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd ikurta 1945 metais Itami mieste, Japonijoje. 2019 metais įmonė pakeitė pavadinimą į "Toyo Tire Corporation". 

Pagrindinė TOYO TYRES veikla yra aukštos kokybės, didelio našumo padangų kūrimas, gamyba ir prekyba. Įvairiapusį prekių asortimentą sudaro vasarinės ir žieminės lengvųjų automobilių, 4x4 ir visureigių padangos, taip pat padangos mikroautobusams ir lengviesiems sunkvežimiams. 

TOYO patentuotos technologijos

Toyo Tyres buvo transporto priemonėms pritaikytų padangų ir itin didelio našumo sportinių padangų kūrimo pradininkė. Pažangi polimerų technologija suvaidino svarbų vaidmenį šiuose laimėjimuose, tačiau jie taip pat buvo įmanomi dėl mūsų patentuotų virtualių testavimo sistemų.

T-Mode

"T-Mode" naujausia "Toyo Tyres" patentuota technologija, kuri naudoja kompiuterinį modeliavimą, kad praktiškai išbandytų transporto priemonėse montuojamas padangas įvairiomis vairavimo sąlygomis. Taip pat analizuojamas netolygus protektoriaus nusidėvėjimas, triukšmo generavimas ir daugybė kitų veiksnių. Veliau šie duomenys naudojami optimizuoti padangų dizainą ir pagerinti eksploatacines savybes.

A.T.O.M

A.T.O.M (Advanced Tire Operation ModuleInovatyvi padangų gamybos technologija, kurią sukūrė Toyo Tyres. Tai naujas gamybos būdas padangoms reikalingas detales ir medžiagas gaminti, vyniojant ir klijuojant ploną, maždaug 15 mm pločio, juostelės formos gumos juostelę, kuri išspaudžiama ant besisukančio statybinio būgno. Taikant įprastą gamybos metodą, padangos dalys, pvz., plati protektoriaus dalis, apvyniojama aplink būgną, o abu kraštai sulygiuojami ir laminuojami kartu. Padangos dalis kurios kraštai yra laminuoti kartu, vadinama "jungtimi". A.T.O.M. gamybos metodas nesukuria jungčių, kaip standartiniame gamybos procese taikant įprastą gamybos metodą, ir yra vadinama "nesujungta". 

Naudojant naują TOYO padangų gamybos technologiją ant padangos praktiškai neatsiranda jungiamųjų dalių, dėl to padangos yra vientisos. Kai protektorius formuojamas naudojant įprastą storą ir plokščią gumos lakštą, susidaro didelis sujungimas, galintis sukelti padangos disbalansą. A.T.O.M. technologija leidžia isvengti šio sujungimo.

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGTOYO TIRES12740204C1275/40ZR20 (106Y) XL72dB
Padangos plotis: 275
Padangos aukštis: 40
Ratlankio skersmuo: 20
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Vasarinės padangos
Greičio indeksas: Y (Iki 300km/h)
Apkrovos indeksas: 106
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: C
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: A
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 72
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B
Extraload: Taip

Kiti 275/40 R20 pasiūlymai