185/55R15 Uniroyal RainSport 5 82H

185/55R15 Uniroyal RainSport 5 82H

Lengvieji automobiliai
Vasarinės padangos
Kaina 82.00 €/vnt.

Likutis 4+

  • Prekės atsiėmimas Antradienis, balandžio 9 d.

  • Pristatymas Trečiadienis, balandžio 10 d.

UNIROYAL PADANGOS

1868 metais Lježo mieste Belgijoje buvęs belgu artilerijos karininkas Oscaras Englebertas atidarė nedidelę parduotuve prekiaujančia gumos gaminiais. Tai buvo šeimos verslas, tad įmonei ėmus vadovauti sūnui verslas ėmė plėstis ir netrukus jie turėjo savo gamyklą, gaminančią viską, kas atsparu vandeniui. Nuo ​​maudymosi kepurėlių iki lietpalčių, prijuosčių ir pirštinių.

Uniroyal priklauso Continental, kuris yra trečiais pagal vertę padangų gamintojas pasaulyje, grupei. 

Pirmoji padanga

Po dviračių padangų sėkmės Englebertas pradėjo gaminti automobilių padangas. Tai buvo pirmoji padangų gamybos kompanija Beniliukso šalyse ir viena pirmųjų Europoje. Jų pasisekimas buvo toks didelis, kad jie įtraukė automobilių lenktynių padangas į savo gamybos portfelį, sulaukę kritikų pripažinimo ir prisidėję prie istorinės pergalės Le Mano lenktynėse. Tai pirmoji padanga, kuri atlaikė visas 24 valandas trunkančias lenktynes ​​ir jų nereikėjo keisti.

Prieš pat Pirmojo pasaulinio karo pradžią Englebertas sulaukė pripažinimo, kai savo padangose ​​pritaikė naują zigzago protektoriaus raštą. Tai labai pakeitė padangos našumą ir padėjo išvengti slydimo. Naujovė pasirodė tokie populiari, kad iki 1914 m. gamyba išaugo keturis kartus.

Iki šeštojo dešimtmečio pabaigos Englebert Tyres patraukė US Rubber dėmesį ir įmonės nusprendė suvienyti jėgas. Gimė Uniroyal-Englebert prekės ženklas. Per dešimtmetį buvo nuspręsta prekės ženklą pervadinti Uniroyal.

Uniroyal pirmieji sukūrė „lietaus padangą“, pirmieji pastebėjo kryptinio V formos protektoriaus rašto privalumus važiuojant šlapia kelio danga ir pirmieji, panaudoję biomimikriją kurdami ryklio odos technologiją.

Europos Sajungos Žymėjimai

image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGUniroyal0361009C1185/55 R 15 82 H70dB
Padangos plotis: 185
Padangos aukštis: 55
Ratlankio skersmuo: 15
Automobilio tipas: Lengvieji automobiliai
Sezoniškumas: Vasarinės padangos
Greičio indeksas: H (210km/h)
Apkrovos indeksas: 82
Degalų naudojimo efektyvumo klasė: C
Sukibimo su šlapia kelio danga klasė: A
Išorinio riedėjimo triukšmo lygis (dB): 70
Išorinio riedėjimo triukšmo klasė: B

Kiti 185/55 R15 pasiūlymai